Cetirizine


Panacea Biotec Ltd | Cetirizine (Medication)


Desc:

Cetirizina este un non-sedative antihistaminic utilizat pentru a ameliora temporar simptomele de febra fânului, cunoscut ca rinita alergica. Cetirizina este, de asemenea, utilizat pentru a trata mâncarimi si roseata cauzate de urticarie, de asemenea, numit urticarie cronica.

Acesta este un medicament de prescriptie numai si vine ca o tableta, un comprimat masticabile, un comprimat de extinsa de presa si un sirop (lichid) pentru a lua de gura. Utilizati Cetirizina exact ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

de obicei, acest medicament este bine tolerat, dar ameteli, somnolenta; sentimentul obosit; gura uscata; durere în gât, tuse; greata, constipatie; sau pot aparea dureri de cap. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare, vrajitoare nevoie imediat asistenta medicala include:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; batai ale inimii rapide, pounding sau inegale; slabiciune, tremuraturi sau probleme de somn (insomnie); severa nelinistite senzatie, hiperactivitate; confuzie; probleme cu viziune; sau mai mica decât de obicei sau nu la toate urinat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata boli de rinichi sau de ficat.

Deoarece Cetirizina poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta. De asemenea, limita dumneavoastra bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...