Cetrotide

Serono | Cetrotide (Medication)

Desc:

CETRORELIX este folosit la femeile cu anumite tratamente de fertilitate (stimularea ovariana controlata). Acesta previne oua de a fi eliberat prea devreme terapia de stimulare ovariana cu gonadotropins (FSH, hMG) este pornit pe ciclu zi 2 sau 3. Doza de gonadotropins ar trebui sa fie ajustata în functie de raspunsul individual. CETROTIDE pentru injectare poate fi administrat subcutanat fie o data pe zi sau o data în timpul începutul - la mijlocul-fazei foliculare.

...


Side Effect:

Anomalii congenitale minore raportate includ:supranumerar mamelonului, strabism bilaterale, imperforate himenului, congenitale nevi, hemangiomata si sindromul QT.

Reactii locale site (e. g. roseata, eritem, echimoze, mâncarime, umflarea si prurit) poate produce. De obicei, acestea au fost de natura trecatoare, intensitate usoara si scurta durata. ...


Precaution:

Înainte de utilizarea Cetrotide, informati furnizorul de healthare daca sunteti alergic la orice hormoni (e. g. GnRH) sau daca aveti orice alte alergii.

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:istoric de reactii alergice severe, boli de rinichi.

Acest medicament nu trebuie utilizat în timpul sarcinii. Daca ramâneti gravida sau credeti ca ati putea fi gravida, spuneti imediat medicului dumneavoastra. Nu se stie daca acest medicament trece în laptele matern. Nu este recomandat pentru a alapta în timp ce utilizati acest medicament pentru ca acesta poate dauna copil care alapteaza. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».