Chamomile - oral


Meda Pharmaceuticals | Chamomile - oral (Medication)


Desc:

Musetel este o planta utilizate pentru multe conditii cum ar fi:pentru a reduce flatulenta sau diaree, pentru a reduce stomac deranjat, crampe menstruale, pentru a trata de calatorie de sanatate, pentru a produce sedare usoara, pentru a reduce neliniste si iritabilitate, pentru a trata raceala si febra, tuse, ficatul si vezica biliara reclamatii si cresterea poftei de mâncare.

Musetel a fost, de asemenea, utilizat topic pentru a reduce inflamarea pielii, gurii si gâtului; pentru a reduce inflamarea nazale si de descarcare de gestiune; si pentru a trata rani si arsuri.

...

Side Effect:

Efecte secundare cauzate de musetel sunt, de obicei, mai putin frecvente, dar pot include:o reactie alergica, cum ar fi eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; si varsaturi. Daca observati orice de acest lucru, sau orice alt semn neobisnuit de vrajitoare persista sau se agraveaza, solicitati imediat asistenta medicala. ...

Precaution:

Nu utilizati acest produs daca sunteti alergic la ea sau la alte plante precum rugina, asters sau crizanteme. Masura de precautie este necesara daca aveti oricare dintre urmatoarele:diabet, dependenta de alcool sau boli hepatice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...