Chantix


Pfizer | Chantix (Medication)


Desc:

Chantix/Vareniclina este un medicament de renuntarea la fumat. Acesta este utilizat împreuna cu modificarea comportamentului si consiliere sprijin pentru a va ajuta sa renunte la fumat. Chantix functioneaza în creier pentru a bloca efectele placute de fumat. Acest lucru ajuta pentru a reduce dorinta dumneavoastra de a mentine fumat.

Furnizeaza pacientii cu consiliere si educationale. Setati o data de tinta renunta. Începe terapia 1 saptamâna înainte de data de renunte la tinta. Alternativ, poate începe terapia si apoi Parasiti Fumatul intre 8 zile si 35 de tratament. Ia dupa masa cu un pahar de apa.

...

Side Effect:

Urmatoarele sunt comune secundare efecte de Chantix pot include:greata, schimbari în vise, constipatie, gaze, varsaturi. Spuneti dumneavoastra medical despre efectele secundare care te deranjeaza sau ca nu dispar.

Oprire folosire Chantix si apel la o data medicul dumneavoastra, daca aveti:orice stare de spirit sau de comportament se schimba, confuzie, anxietate, atacuri de panica, halucinatii, frica extrema, sau daca va simtiti impulsiv, agitat, agresiv, agitat, ostil, deprimat, hiperactive (psihic sau fizic), sau au gânduri despre sinucidere. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Chantix, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti boli cardiace, probleme de circulatie, boli de rinichi, sau o istorie de depresie sau boli mintale.

Pentru a îmbunatati sansele de succes de a fuma, asigurati-va ca sa renunte la fumat pe dumneavoastra planificate renunte la data. Dupa ce ati opri fumatul, doze de orice medicamente utilizati poate trebuie sa fie reglat. Spuneti medicului dumneavoastra despre toate alte medicamente utilizati, mai ales insulina, anticoagulante sau medicamente astm.

Chantix pot afecta gândire sau reactii dvs. Puteti avea, de asemenea, starea de spirit sau de comportament modificari când sa renunte la fumat. Pâna când stii cum medicament si renuntarea la fumat întregul proces este de gând sa va afecteze, fii atent, daca va conduce vehicule sau de a face ceva that a cere tu pentru a fi prudenta si alert.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...