Chaste tree


King Pharmaceuticals | Chaste tree (Medication)


Desc:

Extract de Cast copac a fost utilizat pentru a gestiona simptome legate de Sindromul premenstrual (PMS) si mastalgia ciclica si poate fi o varianta adecvata pentru managementul farmacologice standard.

Ia acest produs de gura ca regia. Urmati toate instructiunile de pe ambalajul produsului. Daca sunteti nesigur cu privire la orice informatii, consultati medicul sau farmacistul. Unele produse pe baza de plante/dietetice supliment au fost gasite sa contina impuritati/aditivi posibil daunatoare. Cast copac a fost folosit pentru probleme de ciclu menstrual. Acesta a fost, de asemenea, folosit în combinatie cu alte produse pentru anumite dezechilibre hormonale (e. g. hyperprolactinemia).

...

Side Effect:

Simptome de o reactie alergica include:eruptii cutanate, mâncarime, umflatura, ameteli, probleme de respiratie. O reactie alergica la acest medicament este putin probabil, dar solicitati imediat asistenta medicala daca apare.

Greata, stomac deranjat sau dureri de cap, de asemenea, pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, contactati medicul fara întârziere. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca aveti orice modificarilor neobisnuit în perioada de menstruale. ...

Precaution:

Consultati-va medicul înainte de a utiliza acest produs. Din cauza riscului potential la sugari, Alaptarea în timp ce utilizati acest produs nu este recomandat.

Daca aveti oricare dintre urmatoarele probleme de sanatate, consultati-va medicul înainte de a utiliza acest produs:hormon problemele (e. g. hyperprolactinemia), boala Parkinson, probleme psihice (e. g. schizofrenie), orice alergii. ...