Cheracol


Shire | Cheracol (Medication)


Desc:

Cheracol este un medicament de combinatie de Codeina si guaifenesin este utilizat pentru a trata tuse si pentru a reduce congestie în piept cauzate de infectiile tractului respirator superior sau raceala.

Codeina si guaifenesin nu va trata tusea care este cauzata de fumat, astm sau emfizem. Codeina este într-un grup de medicamente numite narcotice. Este o suprima tuse care afecteaza semnalele în creier ca reflexul de tuse de declansare. Guaifenesin este un expectorant. Acesta va ajuta sa slabiti congestie în piept si gât, ceea ce face mai usor sa tuse afara prin gura ta.

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente pot include:somnolenta, ameteli, delir, facial înrosirea fetei, greata, varsaturi, sau constipatie.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:mentale/starea de spirit modificari (e. g. confuzie, halucinatii), rapid/neregulate ale inimii, respiratie lenta/superficiala, probleme urinare, sechestru.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua acest medicament spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare din aceste alte conditii:boli de inima, tulburare de ritm a inimii; astm, BPOC, emfizem, sau alte tulburari de respiratie; o istorie de traumatism cranian sau tumoare pe creier; epilepsie sau alte tulburari de sechestru; un stomac sau tulburari intestinale; Boala Addison sau alte tulburari ale glandei suprarenale; curbura a coloanei vertebrale; o tulburare tiroidian; hepatice sau boli de rinichi; extinsa de prostata; sau o istorie de depresie, boli mintale sau dependenta de droguri.

Codeina poate fi formativa si ar trebui sa fie utilizate numai de catre persoana care l-a fost prescris pentru. Acest medicament nu ar trebui sa fie partajate cu o alta persoana, mai ales cineva care are o istorie de abuzul de droguri sau dependenta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...