Chibroxin


Merck & Co. | Chibroxin (Medication)


Desc:

Chibroxin/norfloxacin oftalmic este un antibiotic folosit pentru a trata si de a preveni infectiile bacteriene ale ochilor. Utilizati acest produs ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra pentru rezultate mai bune. Oprirea acest medicament prea curând nu pot clar de infectie si, eventual, ar putea duce la o reinfectare.

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente pot include:ochi de ardere, jignitor, iritatie, mâncarime, roseata, vedere încetosata, pleoapelor mâncarime, umflarea pleoapelor sau cruste, un gust rau in gura ta, lacrimare, sau sensibilitate la lumina poate produce.

Daca utilizati Chibroxin pentru a trata un ulcer cornean, este posibil sa observati o acumulare albicios pe ulcer, ceea ce înseamna ca medicamentul este de lucru. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata orice problema ochi sau antecedente de convulsii.

Fi?i precau?i în cazul în care de conducere sau îndeplinirii sarcinilor care necesita o viziune clara. În timpul sarcinii si alaptarii discuta cu medicul dumneavoastra înainte de a utiliza Chibroxin. ...