Children's Allegra


Sanofi-Aventis | Children's Allegra (Medication)


Desc:

Allegra/fexofenadinei este un antihistaminic care reduce efectele naturale histamina chimice în organism. Histamina poate produce simptome de stranut, mâncarime, ochi înlacrimati, si curge nasul.

Allegra este utilizat pentru a trata simptomele de alergii sezoniere (febra fânului) la adulti si copii.

Allegra este, de asemenea, utilizat pentru a trata mâncarimi ale pielii si urticarie cauzate de o afectiune numita urticarie cronica idiopatica la adulti si copii.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente de Allegra sunt dureri de cap, diaree, greata, varsaturi, slabiciune, ameteala si somnolenta. Febra, dureri musculare, tuse, si reactii alergice, de asemenea, pot aparea.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Cere o medicul sau farmacistul înainte de a lua Allegra daca sunteti alergic la medicamente, sau daca aveti boala de rinichi. Nu luati Allegra cu suc de fructe (precum mere, portocale sau grepfrut).

Pot exista alte medicamente care pot afecta Allegra. Spuneti medicului dumneavoastra despre toate medicamentele utilizati. Aceasta include baza de prescriptie medicala, over-the-counter, vitamine si produse din plante. Nu începeti un nou medicament fara a spune medicul dumneavoastra.

Spuneti medicului dumneavoastra daca simptomele nu se îmbunatatesc sau daca ei a lua mai rau dupa ce începe sa luati Allegra. Nu utilizati mai mult decât doza recomandata.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...