Chloroxine - shampoo

Bristol-Myers Squibb | Chloroxine - shampoo (Medication)

Desc:

Acest medicament reduce excesul de scalare. Acesta este utilizat în tratamentul de scalare conditiile de scalp cum ar fi psoriazis, eczeme, capac de leagan si matreata. Acest medicament este pentru utilizarea pe scalp doar.

Utilizarea ca regia, de obicei, de doua ori pe saptamâna. Pentru rezultate optime, umed scalpului. Masaj bine o cantitate mica de medicatie în scalp pentru a face o spuma. Lasati spuma ramâne timp de 3 minute; clatire. Repetati aplicarea si clatire. Se aplica cu atentie pentru a evita contactul cu ochii.

...


Side Effect:

Roseata sau iritatii ale scalpului pot aparea. În cazul în care aceste efecte continua sau devin suparatoare, informati medicul dumneavoastra.

Urmatoarele pot fi semne de o reactie alergica la acest medicament. Anunta medicul dumneavoastra daca va dezvolta:o eruptie pe piele, arsura / inflamatie/umflarea a scalpului. Acest medicament poate decolora parul lumina, blond, gri sau albite. ...


Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti:alte boli, alergii de droguri. Acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai în cazul în care în mod clar este necesar in timpul sarcinii. În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

Exercitiu de îngrijire pentru a împiedica intrarea ochii Capitrol. În cazul în care contactul are loc, pacientul ar trebui sa spala ochii cu apa rece. Modificari de culoare de lumina de culoarea parului (e. g. blond, gri sau albit) pot urmari utilizarea acestui preparat.

Nu exista nici o interferen?a cunoscute de Capitrol cu testele de laborator. Nu s-au efectuat studii specifice pentru a demonstra siguranta si eficacitatea pentru folosirea Capitrol la copii.

...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».