Chromagen


Ther-Rx Corporation | Chromagen (Medication)


Desc:

ChromaGen este un produs cu multivitamine utilizate pentru a trata sau preveni scazuta sânge nivelurile de fier si vitamina B12 (e. g. pentru anemie sau în timpul sarcinii). Fierul este un mineral important ca organismul are nevoie pentru a produce celule rosii din sânge si pastrati-va în stare buna de sanatate. Vitamina B12 este important pentru crestere, productia de celule, si functia nervoase. Vitamina C îmbunatateste absorbtia fierului din stomac. Concentrat de stomac îmbunatateste absorbtia vitaminei B12.

...

Side Effect:

Constipatie, diaree sau stomac deranjat pot aparea. Aceste efecte sunt de obicei temporare si pot sa dispara ca organismul dvs se adapteaza la acest medicament. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, contactati medicul sau farmacistul prompt. Fier poate provoca scaun pentru a transforma negru, care nu este daunatoare.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Evite a lua orice alt produs cu multivitamine, în termen de 2 ore înainte sau dupa tu a lua cu multivitamine cu fier. Luând vitamina produse similare împreuna în acelasi timp poate duce la o supradoza de vitamina sau efecte secundare grave.

Evitati utilizarea regulata a înlocuitori de sare în dieta dumneavoastra, daca multivitamine contine potasiu. Daca sunteti pe o dieta low-sare, întrebati medicul dumneavoastra înainte de a lua un supliment de vitamine sau minerale.

Evitati sa luati un medicament antibiotic în termen de 2 ore înainte sau dupa tu a lua cu multivitamine cu fier. Anumite alimente, de asemenea, se poate face mai greu pentru corpul tau pentru a absorbi fierul. Evitati sa luati acest multivitamine în cadrul 1 ora înainte sau 2 ore dupa ce manânca peste, carne, ficat, si cereale integrale sau fortificate pâine sau cereale. Nu luati acest medicament cu lapte, alte produse lactate, suplimente de calciu, sau antiacide care contin calciu. Calciu poate face mai greu pentru corpul tau pentru a absorbi anumite ingrediente de multivitamine. ...