Chymodiactin


Abbott Laboratories | Chymodiactin (Medication)


Desc:

Chymopapain este un medicament utilizat pentru a trata hernie de discuri lombare inferioare la nivelul coloanei vertebrale. Chymopapain este injectat direct într-o hernie (alunecat) disc la nivelul coloanei vertebrale pentru a dizolva partea de disc si calma durerea si alte probleme cauzate de disc apasarea pe un nerv.

Este folosit doar o singura data, numai de medical cu experienta.

Daca acest medicament accidental scurgeri în tesutului inconjurator sau este injectat în zona gresit, procedura va fi oprit pentru a preveni posibile daune.

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente cauzate de acest medicament sunt:stomac deranjat, dureri de cap, ameteli, dureri de spate, rigiditate sau spate spasme pot aparea. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Alte mai grave efecte secundare includ:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; dureri de picior, piciorul picatura, furnicaturi la nivelul picioarelor, senzatie de amorteala de picioare sau degetele de la picioare, retentie urinara si dureri intestinale. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de spate (coloanei vertebrale), muschilor sau nervilor; hipertensiune arteriala; istoria personala sau familiala de accident vascular cerebral sau sângerari în creier sau chirurgie de la spate.

În timpul sarcinii si alaptarii consul cu medicul dumneavoastra înainte de a lua aceasta injectie.

...