Chymopapain - injection


Unknown / Multiple | Chymopapain - injection (Medication)


Desc:

Chymopapain este injectat direct într-o hernie (alunecat '') disc la nivelul coloanei vertebrale pentru a dizolva partea de disc si calma durerea si alte probleme cauzate de disc apasarea pe un nerv. Înainte de a primi chymopapain, veti primi un anestezic (un anestezic general a pune te la culcare sau un anestezic local).

...

Side Effect:

Stomac deranjat, dureri de cap, ameteli, dureri de spate, rigiditate sau spate spasme pot aparea. În cazul în care oricare dintre aceste efecte continua sau devin suparatoare, informati medicul dumneavoastra. Dureri de picior, picior picatura, furnicaturi la nivelul picioarelor, senzatie de amorteala de picioare sau picioare, retentie urinara si dureri intestinale, de asemenea, au fost raportate. Notifice imediat medicului dumneavoastra daca aveti oricare dintre urmatoarele care pot indica o reactie alergica:eruptii cutanate, prurit, respiratie necazuri, dureri toracice, batai neregulate ale inimii. Daca observati alte efecte nu enumerate mai sus, contactati medicul sau farmacistul.

Foarte rar, utilizarea chymopapain poate provoca efecte secundare grave, inclusiv paralizie de picioare sau de deces. Un alt efect secundar periculos de injectie chymopapain este o reactie alergica severa numit anafilaxie. Ea apare mai frecvent la femei decât la barbati. Înainte de a primi chymopapain, ar trebui sa discute utilizarea acestuia, precum si posibilitatea de anafilaxie sau alte efecte secundare grave, cu medicul dumneavoastra. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. De asemenea, spun dumneavoastra medical daca aveti orice alte tipuri de alergii, cum ar fi la alimente, coloranti, conservanti sau animale. Pentru produsele non-reteta, cititi ingredientele eticheta sau pachet.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...