Ciclesonide Oral Inhalation


Nycomed | Ciclesonide Oral Inhalation (Medication)


Desc:

Ciclesonide este într-o clasa de medicamente numite corticosteroizi. Acesta actioneaza prin reducerea iritatie în cailor respiratorii pentru a permite mai usor de respiratie si umflarea. Ciclesonide orala inhalare este utilizat pentru a preveni dificultati de respiratie, senzatie de constrictie toracica, respiratie suieratoare si tuse cauzate de astm.

Ciclesonide vine ca un aerosol sa inhaleze de gura. Ciclesonide este inhalat, de obicei, de doua ori pe zi. Încercati sa utilizati ciclesonide la în jurul ori acelasi în fiecare zi.

...

Side Effect:

Ciclesonide inhalare poate provoca efecte secundare cum ar fi:dureri de cap; nas înfundat sau secretii; gât inflamat sau iritata; dureros pete albe în gura sau în gât; dureri articulare; spate durere; durerea în brate, picioare.

Grave efecte secundare pot include:nou sau crescut de acnee (cosuri); usor vânatai; extinsa fetei si gâtului; cresterea parului pe fata; depresie; anxietate; oboseala extrema; slabiciune musculara. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea acestui medicament spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informa medicii dumneavoastra daca aveti sau avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii medicale:atac de astm sau un atac brusc de dispnee; netratate fungice, bacteriene, sau infectie tuberculozei ale tractului respirator; bronsiectazii moderata pâna la severa; tuberculoza (un tip de infectie) în plamâni, cataracta (opacifierea lentilei ochiului), sau glaucom (o boala de ochi);

Spuneti medicului dumneavoastra si farmacistului ce prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine, suplimente nutritive, si produse naturiste luati sau intentionati sa ia.

Daca aveti chirurgie, inclusiv chirurgie dentara, spune medicul dentist sau daca utilizati ciclesonide inhalare.

Spuneti medicului dumneavoastra daca ati avut niciodata varicela sau rujeolei si tu nu au fost vaccinate împotriva acestor infectii.

Ciclesonide inhalare, uneori, provoaca respiratie suieratoare si dificultati de respiratie imediat dupa acesta este inhalat. Daca se întâmpla acest lucru, utilizati actiune rapida (Salvare) astm medicatia imediat si sunati-va medicului. Nu utilizeaza ciclesonide inhalare din nou decât daca medicul dumneavoastra va spune ca ar trebui sa.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...