Ciclopirox


Unknown / Multiple | Ciclopirox (Medication)


Desc:

Solutie topica Ciclopirox este utilizat împreuna cu unghii regulate firet pentru a trata infectiile fungice de unghii si unghiile de la picioare (o infectie, care pot provoca unghii decolorare, divizare si durere). Ciclopirox este într-o clasa de medicamente numite antifungice. Acesta actioneaza prin cresterea unghiilor ciuperca de oprire.

...

Side Effect:

efectele secundare ale ciclopirox include roseata în jurul patului unghial si unghii ori, mâncarime, burning senzatia de piele si durere, piele uscata, eruptii cutanate, acnee si caderea parului. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra si farmacistului daca sunteti alergic la ciclopirox sau orice alte medicamente. Spuneti medicului dumneavoastra si farmacistului ce alte prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente, vitamine, suplimente nutritive, si produse naturiste luati.

Medicul trebuie informat daca aveti sau ati avut vreodata un transplant de organe, daca ati avut recent varicela, si daca aveti sau ati avut vreodata orice boala care afecteaza sistemul imunitar, cum ar fi virusul imunodeficientei umane (HIV) sau dobândite sindromul imunodeficientei (SIDA) sau sindromul imunodeficientei combinate severa (SCID); cancerul; rece rani; diabet zaharat; pielii solzos, mâncarimi sau iritabil; herpes genital (transmitere boala sexuala care cauzeaza vezicule dureroase pe organe de reproducere); zona zoster (blistere dureroase provocate de virusul varicela); infectii fungice pe piele, cum ar fi piciorul de atlet si impetigo (pete decolorate inel în forma de solzi si vezicule pe piele, parul sau unghiile); boli vasculare periferice (îngustarea vaselor de sânge în picioare, picioare sau brate cauza amorteala, durere sau raceala în acea parte a corpului); sau convulsii.

Daca sunteti gravida, planul de a deveni gravide, sau sunt alaptati, medicul trebuie sa stiti despre el.

Trebuie sa stiti ca trebuie sa pastrati unghiile curate si uscate în timpul tratamentului cu ciclopirox solutie topica. Nu împartasesc cui îngrijire instrumente. Utilizati instrumente diferite pentru unghii infectate si sanatos. Daca unghiile sunt afectate, purta pantofi cu toc bine-montaj, scazut, si schimbati-le schimba frecvent, si nu merge descult în zonele publice.

...