Cidofovir injection


Gilead Sciences | Cidofovir injection (Medication)


Desc:

Cidofovir este un medicament antiviral care actioneaza prin prevenirea anumitor celule virale la înmultirea în corpul dumneavoastra. Acest medicament este utilizat cu probenecid pentru a trata o anumite infectii virale ochi cunoscut ca retinita datorita citomegalovirus-CMV, la persoanele cu SIDA.

Acest medicament este dat într-o vena de o îngrijire a sanatatii profesionale, de obicei la fiecare 1-2 saptamâni. Doza se bazeaza pe conditie medicala, greutate corporala, si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; urinat mai putin decât de obicei sau nu la toate; febra, frisoane, dureri in tot corpul, Simptomele gripei; orice schimbare în viziunea dumneavoastra; sau crescut setea si urinarea, pierderea poftei de mâncare, slabiciune, constipatie. Daca oricare dintre acestea apar sa caute ajutor medical imediat.

Reactii adverse mai putin grave sunt mult mai probabil sa apara, cum ar fi:greata, varsaturi, diaree, pierderea poftei de mâncare; pete albe sau rani în interiorul gurii sau pe buze; dureri de cap; eruptii cutanate usoare; pierderea parului; sau tuse. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata boli de rinichi sau de ficat sau diabet zaharat.

Deoarece acest medicament poate provoca schimbarea viziune, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

Pentru a preveni sarcina, parteneri sexuali ar trebui sa utilizati protectii eficiente, cum ar fi prezervative în timpul orice activitate sexuala în timpul tratamentului ?i cel pu?in 90 zile dupa oprirea medicamente. ...