Cilostazol


Otsuka Pharmaceutical Co. | Cilostazol (Medication)


Desc:

Cilostazol largeste arterele care furnizeaza sânge la nivelul picioarelor. Cilostazol, de asemenea, imbunatateste circulatia prin mentinerea trombocite în sânge de lipit împreuna si de coagulare. Cilostazol este utilizat pentru a trata simptomele de claudicatie intermitenta. Aceasta afectiune determina fluxul sanguin redus la picioare, ceea ce duce la dureri în timpul mersului. Cilostazol îmbunatateste capacitatea dumneavoastra de a plimbare distante mai mari fara durere.

Cilostazol permite pacientii cu claudicatie intermitenta sa mearga mai repede si mai înainte de a dezvolta dureri. Cilostazol are un alt mecanism de actiune decât pentoxifilina, alt medicament aprobat pentru claudicatie intermitenta.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente efecte adverse ale cilostazol sunt dureri de cap, dureri abdominale, diaree, scaun anormale, infectii ale tractului respirator superior, rinoree, greata, retentia de lichide, ameteli si batai de inima anormale.

Redus numarul de celule albe din sânge, trombocite si cutanate severe reactii, de asemenea, au fost raportate. Cilostazol inhiba enzima fosfodiesterazei III. Alte medicamente care inhiba aceasta enzima au cauzat moartea la persoanele cu insuficienta cardiaca.

Precautie: ...

Precaution:

Nu luati cilostazol daca aveti insuficienta cardiaca congestiva. Cilostazol poate face aceasta conditie mai rau. Pentru rezultate optime, pastra folosind medicamente ca regia. Discutati cu medicul dumneavoastra daca simptomele nu se îmbunatatesc dupa 4 saptamâni de tratament.

Grapefruit si suc de grapefruit poate interactiona cu cilostazol. Interactiunea ar putea duce la efectele potential periculoase. Discuta despre utilizarea produselor grapefruit cu medicul dumneavoastra. Nu creste sau reduce cantitatea de grapefruit produse în dieta dumneavoastra fara prima vorbesc cu medicul dumneavoastra. ...