Ciloxan


Alcon | Ciloxan (Medication)


Desc:

CILOXAN oftalmic unguent/ciprofloxacina este indicat pentru tratamentul de conjunctivita bacteriana cauzate de tulpini susceptibile ale microorganismelor enumerate mai jos:bacterii Gram-pozitive:Staphylococcus aureus, stafilococ epidermidis, Streptococcus pneumoniae, Streptococcus Viridans grup; Gram negativi:Haemophilus influenzae.

Aplica o panglica de 1/2 în sacul conjunctival trei ori pe zi în primele doua zile, apoi se aplica o panglica de 1/2 de doua ori pe zi în urmatoarele cinci zile.

...

Side Effect:

Efectele secundare sistemice legate de Ciloxan/ciprofloxacina poate include:dermatita, greata si gust perversiune. Reactii adverse mai putin frecvente pot include:reactii alergice, vedere încetosata, corneei patarea, scaderea acuitatii vizuale, ochi uscat, edem, epitheliopathy, durere oculara, senzatie de corp strain, hiperemia, iritarea, keratoconjunctivitis, afectiune, capac eritem, capac marja de staza, fotofobie, prurit, si lacrimarea pot sa apara. ...

Precaution:

Nu utilizati Coloxan în:copii sub un an de vârsta; cunoscut sensibilitate sau alergie la orice ingredient; alergie la alte antibiotice quinolone-tip. Înainte de a utiliza acest medicament spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la unul sau la oricare dintre ingredientele sale.

Pacientii ar trebui sa fie sfatuiti sa nu purta lentile de contact, daca acestea au semne si simptome de conjunctivita bacteriana.

CILOXAN picaturi si unguent poate provoca viziunea ta pentru a estompa temporar dupa ce le-au aplicat în ochi. Nu conduce sau de a folosi utilaje, pâna când acesta a purtat off.

Daca aveti o eruptie pe piele sau orice alt semn de reactie alergica dupa folosind acest medicament, ar trebui sa opri folosind-o si consultati medicul dumneavoastra imediat.

Nu utilizati Ciloxan pentru mai mult decât medicul dumneavoastra. Solicitati imediat sfatul medicului, daca simptomele dumneavoastra se înrautatesc în orice punct în timpul tratamentului, sau daca credeti ca aveti infectie noi.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...