Cinacalcet

Amgen | Cinacalcet (Medication)

Desc:

CINACALCET scade nivelul de hormon paratiroidian (PTH), calciu, si fosfor în organism. Acest medicament este utilizat pentru a trata hiperparatiroidism la pacientii cu insuficienta renala cronica, care sunt pe dializa. CINACALCET este de asemenea folosit pentru a reduce nivelul de calciu la persoanele cu cancer al glandei paratiroide.

Iau acest medicament de gura, cu alimente, sau dupa o masa, de obicei, o data pe zi, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament. Cresterea dozei sau frecventa fara sfatul medicului dumneavoastra.

...


Side Effect:

Cel mai frecvent, acest medicament provoca urmatoarele reactii adverse:greata, varsaturi, diaree; pierderea poftei de mâncare; dureri musculare, dureri în piept usoara; ameteli; sau slabiciune. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare includ:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; Amorteala sau infiorat senzatie în jurul gura, rapid sau lent ritmului cardiac, senzatie de constrictie musculare sau contractie, reflexele hiperactive; sechestru; sentiment scurt de respiratie, chiar cu efort usoara; umflarea, rapida crestere în greutate; sau sentimentul ca se putea trece. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:OS boli, boli cardiace, insuficienta cardiaca, ritmul cardiac si hipotensiune arteriala, convulsii, sau boli hepatice.

Deoarece Cinacalcet poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».