Cinoxacin - oral


Teva Pharmaceutical Industries | Cinoxacin - oral (Medication)


Desc:

Cinobac (cinoxacin) este eficient în prevenirea infectiilor tractului urinar pentru pâna la 5 luni la femeile cu antecedente de infectii recurente ale tractului urinar. Cinobac (cinoxacin) este indicat pentru tratamentul infectiilor initiala si recurente ale tractului urinar la adulti cauzate de urmatoarele microorganisme sensibile:Escherichia coli, Proteus mirabilis, Proteus vulgaris, Klebsiella specii (inclusiv K. pneumoniae), si Enterobacter specii.

...

Side Effect:

Discutati cu medicul dumneavoastra cât mai curând posibil, daca vreuna dintre urmatoarele reactii adverse apar:eruptii cutanate, mâncarime, roseata sau scaune umflarea, rar, negru, zabovi, sangerarea gingiilor, sânge în urina sau scaune, ameteli, dureri de cap, sensibilitate crescuta a pielii la lumina soarelui, pete de forma unor pete rosii pe piele, neobisnuite sângerare sau vânataie, incidenta necunoscut, OS dureri, partea inferioara a spatelui sau partea de durere, durere, inflamatie sau umflaturi în gambe, umeri, sau mâinile, dureros, umflarea articulatiilor, convulsii unele reactii adverse pot sa apara ca de obicei nu nevoie de asistenta medicala. Aceste efecte secundare pot merge departe în timpul tratamentului, corpul tau regleaza la medicina. De asemenea, dumneavoastra medical ar putea sa va spun despre moduri de a preveni sau a reduce unele dintre aceste efecte secundare.

Pot aparea reactii adverse mai putin frecvente:diaree, pierderea poftei de mâncare, greata, stomac crampe, varsaturi.

Alte efecte secundare care nu sunt enumerate, de asemenea, pot sa apara la unii pacienti. Daca observati orice alte efecte, a verifica cu al tau profesionist de asistenta medicala. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, colita sau probleme de stomac.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...