Cin - Quin


Solvay | Cin - Quin (Medication)


Desc:

Cin - Quin/chinidina sulfat este utilizat pentru a trata sau preveni multe tipuri de batai de inima neregulate (Aritmii cardiace, cum ar fi fibrilatie atriala). Se poate îmbunatati foarte mult capacitatea dumneavoastra de a efectua activitatile normale prin scaderea numarului de batai de inima neregulate, aveti. Cu toate acestea, pot opri toate dumneavoastra batai de inima neregulate complet. Acesta actioneaza prin blocarea semnale anormale ale inimii.

...

Side Effect:

Diaree, greata, varsaturi, pierderea poftei de mâncare, stomac durere/crampe sau o senzatie în gât sau piept (e de arsura. g. pirozis) pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Cauta imediat medicului daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:severa ameteli, lesin, schimbari bruste în emotie (mai rapid/lent/mai neregulate). ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Consultati medicul sau farmacistul daca aveti:anumite tipuri de boli de inima (e. g. bloc cardiac complet sau incomplet fara un stimulator cardiac, torsada tip batai de inima neregulate, digitalice toxicitate), tensiune arteriala foarte scazuta, istoria usor vânatai/sângerare (purpura thrombocytopenic) cu utilizarea de chinina sau chinidina, slabiciune musculara severa (miastenia gravis).

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:boli de rinichi, boli hepatice, anumite sânge tulburare (Deficienta de G6PD), astm, curent infec?iei cu febra.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...