Cipro HC


Alcon | Cipro HC (Medication)


Desc:

Cipro HC contine ciprofloxacina de substanta, care este un antibiotic cu fluorochinolone. Acest medicament este utilizat pentru a trata infectii ale urechii externe, de asemenea, cunoscut sub numele de înotatorului ureche la copii si adulti. Acest medicament trateaza numai infectii bacteriene ureche. Acesta nu va functiona pentru alte tipuri de infectii ale urechii.

Utilizati acest medicament de doua ori pe zi, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Canalul urechii ar trebui sa fie curat si uscat înainte de a utiliza acest medicament. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament.

...

Side Effect:

Dureri de cap sau de mancarime in ureche sunt cele mai frecvente efecte secundare cauzate de Cipro HC. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Daca observati oricare dintre urmatoarele mai grave efecte secundare, sa caute ajutor medical imediat:o reactie alergica - eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; eruptii cutanate; sau ureche de drenaj, de descarcare de gestiune sau agravarea durere. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ciprofloxacina sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:o gaura din ureche tambur, o infectie a urechii cauzata de un virus herpes simplex sau varicela.

În timpul sarcinii si alaptarii discuta cu medicul dumneavoastra înainte de a utiliza acest medicament. ...