Cisapride


Unknown / Multiple | Cisapride (Medication)


Desc:

Cisaprida creste rata la care dumneavoastra esofagului, stomacului si intestinelor muta în timpul digestiei. De asemenea, creste rata la care stomacul se goleste în intestine dumneavoastra si creste puterea ta sfincterului esofagian inferior (musculare intre stomac si esofag).

Cisaprida este utilizat pentru a trata de reflux gastric (regurgitarea de acid gastric in esofag), care este, de obicei cu experienta ca arsuri la stomac.

...

Side Effect:

Daca oricare dintre urmatoarele reactii adverse grave sunt experimentat medicul dumneavoastra ar trebui sa fie notificate imediat:o reactie alergica (dificultati de respiratie; închidere de pe gât; umflare a buzelor, limbii, sau a fetei; sau urticarie); lesin; sau batai de inima rapide sau neregulate.

Altele, mai putin grave efecte secundare pot fi mai probabil sa apara. Continuati sa luati cisaprida si discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti dureri abdominale, greata sau diaree; sau cresterea frecventei de urinare. ...

Precaution:

Discuta cu medicul dumneavoastra va istoricul medical, în special de:intestinale sau tulburari de sângerare ulcer, probleme pulmonare, probleme renale, boli de ficat, probleme cardiace, cancer, anumite boli de sânge, care pot fi cauzate de pierderea brusca de apa (tulburari electrolitice hypokalemia, hipocalcemie, hipomagneziemie), varsaturi, saraci dieta, posibilitati de alimentatie tulburari (e de stomac. g. anorexie sau bulimie), alergii (în special droguri alergii).

Consumul de alcool ar trebui sa fie limitate ca aceasta poate agrava efectele secundare de droguri. Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament la copii sub vârsta de 16 ani pentru ca ele pot fi mai sensibile la efectele de droguri. Acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai în cazul în care în mod clar este necesar in timpul sarcinii. Deoarece cantitati mici de acest medicament sunt gasite în laptele matern, consultati medicul dumneavoastra înainte de alaptarea. ...