Cisplatin - injection

Hospira | Cisplatin - injection (Medication)

Desc:

Cisplatin-injectie este un medicament chimioterapie, care contine platina. Cisplatin este utilizat singur sau în asociere cu alte medicamente pentru a trata diferite tipuri de cancer precum cancerul testiculului, cancerul de ovare, sau cancer de vezica urinara. Cisplatin este uneori utilizat pentru a trata cap si gât cancer, cancer pulmonar, cancer de col uterin si esofag, tumorile cerebrale, mesothliomaand pleural malign si neuroblastom.

...


Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, Cisplatin poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; durere, arsura sau roseata la locul injectarii, amorteala sau albastru decolorare a mâinilor sau picioarelor, pierderea de reflexe si echilibru, probleme de mers pe jos, crampe musculare sau slabiciune, gât sau spate durere, gurii sau limbii rani, comune de durere, picioare umflate sau picioare, mentale sau modificari ale dispozitiei, dureri de cap, rapid sau neregulate ale inimii, sânge în urina, voma, care arata ca motive de cafea, negru sau sângeroase scaune, urinare dureroasa sau dificil, partea inferioara a spatelui sau partea durere, viziune modificari, dureri în piept, maxilarului sau durere bratul stâng, confuzie, slurred discurs, slabiciune pe o parte a corpului, sau convulsii. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Mai putin efecte secundare grave, cum ar fi greata, varsaturi, pierderea poftei de mâncare, diaree, pierdere de gust si caderea parului pot aparea. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...


Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, maduva osoasa a scazut functia sau tulburari de celule anemie, leucopenie, si trombocitopenie sau probleme de auz.

În timp ce utilizati acest medicament, nu au vaccinarile sau vaccinari. Acest medicament poate afecta productia de sperma la barbati.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».