Advate


Baxter International | Advate (Medication)


Desc:

Advate contine factorul de antihemophilic, o proteina în mod natural în sânge, care ajuta la coagularea sângelui. O lipsa a antihemophilic factorul VIII este cauza de hemofilie A. Advate functioneaza prin temporar cresterea nivelurilor de factor VIII în sânge pentru a ajuta la coagularea.

Advate este utilizat pentru a trata sau preveni sângerare episoade la adulti si copii cu hemofilie A. De asemenea, este utilizat pentru a controla sângerare legate de chirurgie sau stomatologie într-o persoana cu hemofilie, si pentru a preveni deteriorarea comun în oameni vârsta 16 sau mai în vârsta cu hemofilie severa A si nici prealabila daune in comun.

Advate nu este pentru utilizare la persoanele cu boala von Willebrand.

...

Side Effect:

efectele secundare ale folosind acest medicament poate include:înrosirea fetei de fata, greata, rapida emotie si uneori pot aparea si poate fi diminuat prin acest medicament mai încet. Ardere/roseata/iritare la injectare, febra si frisoane, de asemenea, pot sa apara. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie, disconfort/senzatie de constrictie toracica. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la orice produse de antihemophilic factor (factorul VIII); sau la proteinele animale (de exemplu, mouse-ul, hamster, vaca); sau de cauciuc/latex natural (gasit în ambalajul unele branduri); sau, daca aveti orice alte alergii.

Producatorii de unele branduri de acest medicament recomanda ca veti monitoriza ta emotie în timpul tratamentului. Daca inima ta începe sa bata mai repede, este recomandat sa da acest medicament mai lent sau sa opreasca temporar perfuzia pâna când rata de inima ta revine la normal.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...