Citracal Plus D


Bayer Schering Pharma AG | Citracal Plus D (Medication)


Desc:

Citracal Plus D este o combinatie medicament utilizat pentru a preveni sau trata scazut de calciu din sânge la persoanele care nu primesc suficient calciu din dieta lor. Acesta poate fi utilizat pentru a trata afectiuni cauzate de un nivel scazut de calciu, cum ar fi pierderea de masa osoasa (osteoporoza), oase slabe (osteomalacie/rahitismul), a scazut activitatea glandei paratiroide (hipoparatiroidism), si a unei anumite boli musculare.

Iau acest medicament de gura cu alimente. Daca produsul contine citrat de calciu, acesta poate fi apoi luate cu sau fara alimente. Pentru cele mai bune de absorbtie, în cazul în care doza zilnica totala este mai mare de 600 miligrame, apoi împartiti doza si spatiu-l pe parcursul zilei.

...

Side Effect:

Constipatie sau stomac deranjat pot aparea. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice alergii. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:inima/sânge navei boala, pietre la rinichi, boli de rinichi, anumite boli ale sistemului imunitar tulburare (sarcoidoza), hepatice, anumite boli intestinale (boala Crohn, boala Whipple), putin sau deloc acidul din stomac (achlorhydria), niveluri scazute de bila, netratate fosfat dezechilibru.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...