CitraNatal 90 DHA


Mission Pharmacal Company | CitraNatal 90 DHA (Medication)


Desc:

CitraNatal este un medicament de prescriptie multivitamine/minerale indicate pentru utilizarea în îmbunatatirea starii de nutritie a femeilor înainte de conceptie, pe tot parcursul sarcinii, si în perioada postnatala pentru mamele care alapteaza si de nonlactating.

...

Side Effect:

Efectele secundare frecvente pot include:constipatie; scaune decolorate sau de culoare închisa; diaree; greata; stomac deranjat; varsaturi.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Daca sunteti gravida, poate deveni gravide, sau recent a dat nastere, CitraNatal baza de prescriptie medicala multivitamine sunt concepute pentru a îmbunatati sanatatea dumneavoastra nutritionale. Asigurati-va ca pentru a vorbi cu medicul sau practician medical înainte de a începe orice regim de vitamine prenatale de prescriptie.

Înainte de a lua acest produs, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele sale, sau daca aveti orice alte alergii.

Acest medicament nu trebuie utilizat daca aveti anumite afectiuni medicale. Înainte de a lua acest medicament, consultati medicul sau farmacistul daca aveti:tulburare de supraîncarcare (e de fier. g. hemocromatoza, hemosiderosis). Înainte de a lua acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:utilizarea/abuz de alcool; probleme cu ficatul; probleme de stomac/intestinale (e. g. Ulcerul, colita); deficit de vitamina B12 (anemia pernicioasa); tulburari de sângerare.

Acest medicament este sigur de a lua în timpul sarcinii, atunci când este folosit conform instructiunilor. Acest medicament trece în laptele matern. Consultati-va medicul înainte de alaptarea. ...