Citroma


Cumberland Pharmaceuticals | Citroma (Medication)


Desc:

Citrat de magneziu/Citroma este folosit pentru a curata scaun din intestine înainte de o interventie chirurgicala sau anumite proceduri de colon colonoscopie sau radiografii, de obicei cu alte produse. El poate fi folosit pentru ameliorarea constipatie.

Utilizati acest medicament ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala sau procedura trebuie. Face exact va ajuta la prevenirea efecte secundare grave, cum ar fi deshidratare.

...

Side Effect:

Efecte secundare serioase sunt putin probabil sa apara, dar acestea includ un o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; lent sau neregulate ale inimii, mentale sau modificari ale dispozitiei, confuzie si neobisnuite somnolenta, slabiciune musculara si diaree persistenta. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Poate produce disconfort usoara abdominala/crampe, gaze sau greata. Acestea sunt mai putin grave efecte secundare, dar în cazul în care acestea persista sau se agraveaza, de asemenea, au nevoie de îngrijire medicala. ...

Precaution:Precautie:Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:sângerari rectale, blocaj intestinal, alte probleme intestinale, cum ar fi colita ulceroasa, si hemoroizi, inima boli cum ar fi un batai neregulate ale inimii, boli de rinichi, stomac curent sau simptome-dureri abdominale, crampe, greata persistenta sau varsaturi.

Frecvent utilizat de acest medicament poate provoca pierderea functiei intestinale normale si o dependenta laxativ.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...