Clarif - Eye


Johnson & Johnson | Clarif - Eye (Medication)


Desc:

Clarif - ochi/Tetrahidrozolina este un decongestionant utilizate pentru a calma roseata în ochii cauzate de iritatii minore ochi (e. g. smog, înot, praful sau fumul). Ea apartine unei clase de medicamente cunoscute ca aminele sympathomimetic. Acesta actioneaza prin temporar îngustarea vaselor de sânge în ochi.

...

Side Effect:

Roseata din ochi sau vedere încetosata. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului prompt.

Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste putin probabil, dar grave efecte secundare apar:tremor (tremuraturi), rapid/pounding/neregulate ale inimii, dureri de cap, transpiratii, slabiciune, nervozitate.

Încetati sa utilizati acest medicament si spuneti imediat medicului dumneavoastra daca oricare dintre aceste reactii adverse rare, dar foarte grave apar:dureri oculare, agravarea roseata/mâncarime/umflarea în sau în jurul ochilor, alte probleme de vedere.

Cauta imediat medicului daca aveti orice simptome de o reactie alergica grava poate include:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza Tetrahidrozolina, spune furnizorul de asistenta medicala daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:glaucom, probleme cu inima (e. g. atac de inima, dureri în piept), hipertensiune arteriala, diabet zaharat, infectie ochi/prejudiciu, tiroida hiperactiva (hipertiroidism).

Acest medicament poate provoca temporar încetosata dupa ce aplicati-l. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita o viziune clara pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...