Clarinex


Merck & Co. | Clarinex (Medication)


Desc:

Clarinex/desloratadine este indicat pentru:rinite alergice sezoniere:ameliorarea simptomelor nazale si non-nazal la pacientii 2 ani si mai în vârsta; rinita alergica perena:ameliorarea simptomelor nazale si non-nazal la pacientii de 6 luni de vârsta si mai în vârsta; urticarie cronica idiopatica simptomatic relief de prurit, reducerea în numar de stupi, si dimensiunea de stupi la pacientii cu vârsta de 6 luni si mai în vârsta.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, Clarinex poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; batai ale inimii rapide sau pounding, urina închisa la culoare, îngalbenirea ochii sau pielea. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Mai putin grave efecte secundare includ:gât disconfort, dureri musculare, greata, indigestie, pierderea poftei de mâncare, diaree, ameteli, oboseala, probleme cu somnul, sângerari nazale, uscat gura, dureri de cap, ameteli, sau menstruatie dureroasa. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra daca ati avut vreodata orice reactie neobisnuite sau alergice la desloratadine sau orice alte medicamente. De asemenea, spun dumneavoastra medical daca aveti orice alte tipuri de alergii, cum ar fi la alimente, coloranti, conservanti sau animale. Informati medicul dumneavoastra daca aveti orice alte probleme medicale, mai ales:boli de ficat; boli de rinichi; fenilcetonurie (PKU).

Folosind alcool sau tutun cu anumite medicamente pot provoca, de asemenea, interactiunile sa apara. Discuta cu dumneavoastra medical utilizarea medicamentul dumneavoastra cu alimente, alcool sau tutun.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra.

...