Claripel


Stiefel Laboratories | Claripel (Medication)


Desc:

Claripel/hidrochinona, este utilizat pentru a usura întuneric de patch-uri de piele, de asemenea, cunoscut sub numele de hiperpigmentare, melasma, pete de ficat, pete de vârsta, sau pistrui, cauzate de conditiile sarcinii sau ranire a pielii, sau controlul nasterilor pastile si hormon medicina.

Utilizati acest medicament pentru piele numai. Se aplica la zonele afectate ale pielii, de obicei, de doua ori pe zi sau ca regia de catre medicul dumneavoastra.

...

Side Effect:

Efectele adverse comune includ usoara de ardere, jignitor, roseata si uscaciune. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului.

Mai grave efecte secundare implica o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; vezicule, pielea de cracare, albastru-negru întunecare a pielii. Daca observati oricare dintre aceste, sau orice alt semn neobisnuit, sa caute ajutor medical imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:astm, sau alte afectiuni ale pielii, cum ar fi eczeme si psoriazis.

În timpul sarcinii si alaptarii discuta cu furnizorul de asistenta medicala înainte de a utiliza Claripel. ...