Clarithromycin


Abbott Laboratories | Clarithromycin (Medication)


Desc:

Biaxin (clarithromycin) este un antibiotic din familia macrolidelor. Claritromicina luptele de bacterii în organism. Claritromicina este un antibiotic din familia macrolidelor semi-sintetice legate chimic eritromicina si azitromicina.

Este eficient împotriva o varietate de bacterii, Haemophilus influenzae, Streptococcus pneumoniae, Mycoplasma pneumoniae, Staphylococcus aureus, mycobacterium avium, si multe altele. Ca toate antibioticele macrolide, claritromicina împiedica bacteriile în crestere de a interfera cu capacitatea lor de a face proteine. Datorita diferentelor în mod proteine sunt facute în bacterii si oamenii, macrolide antibiotice nu interfera cu producerea de proteine la om.

...

Side Effect:

Claritromicina în general este bine tolerat, iar efectele secundare sunt, de obicei, usoare si tranzitorii. Efectele secundare frecvent raportate includ greata, diaree, gust anormale, dispepsie, dureri abdominale si dureri de cap. Rare, dar mai grave efecte secundare includ insuficienta hepatica, ritmuri cardiace anormale, pierderea auzului si convulsii.

Unele reactii adverse pot fi grave. Daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome, apel medicul dumneavoastra imediat:eruptii cutanate, urticarie, mâncarimi, umflarea fetei, gât, limba, buzele, ochii, mâinile, picioare, glezne, sau picioare mai mici, dificultati de respiratie sau înghitire, raguseala, blistere sau splotches rosii pe piele, febra, îngalbenirea pielii sau ochilor, neobisnuit vânataie sau sângerare, durere în partea superioara dreapta stomacului, lipsa de energie, simptome asemanatoare gripei, rapid, pounding sau neregulate emotie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:rinichi boala sau stomac probleme.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...