Advicor


Abbott Laboratories | Advicor (Medication)


Desc:

Este Advicor (niacina si lovastatina) este folosit pentru scaderea colesterolului si trigliceridelor (tipuri de grasimi) în sânge.

Terapia cu alterarea lipidelor agentii ar trebui sa fie doar o componenta a mai multe factor de risc de interventie în persoanelor la risc semnificativ crescut pentru aterosclerotice boala vasculara datorita hipercolesterolemie. La pacientii cu antecedente de infarct miocardic si hipercolesterolemie, Advicor este indicat pentru a reduce riscul infarctului miocardic nonfatal recurente.

...

Side Effect:

Opri utilizarea acestui medicament si apel la o data medicul dumneavoastra, daca aveti oricare dintre aceste efecte secundare grave:dureri musculare, sensibilitate sau slabiciune cu febra sau simptome de gripa si întunecata urina colorata; sentimentul ca se putea trece; batai de inima rapide sau pounding; sau sentiment scurt de respiratie.

Mai putin grave efecte secundare pot include:caldura, roseata sau infiorat sentimentul sub piele; transpiratie sau frisoane; umflarea; dureri de cap, slabiciune; stomac sau dureri de spate; greata, varsaturi, diaree; sau mâncarime sau eruptii cutanate.

Obtine ajutor medical de urgenta, daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. ...

Precaution:

Înainte de utilizarea acestui medicament spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti alergic la niacina sau lovastatina, daca aveti boala hepatica, sângerari severe, sau un ulcer gastric.

Informati medicul dumneavoastra despre toate celelalte medicamente utilizati si daca aveti oricare din aceste alte conditii:istoria hepatice sau boli de rinichi; diabet zaharat; guta; o tulburare tiroidian; boli de inima, sau daca ati avut recent un atac de cord; Daca beti bauturi alcoolice mai mult de 2 pe zi; sau, daca va sunt trecut la acest medicament de la regulat niacin, nicotinic acid, sau Nicotinamida (sau suplimente de vitamine care contin niacina).

În cazuri rare, lovastatina si Niacina poate provoca o conditie care duce la defalcarea tesutului muscular scheletic, duce la insuficienta renala. Aceasta conditie poate fi mai probabil sa apara la persoanele în vârsta si persoanele care au afectiuni renale sau insuficient controlat hipotiroidism (subactiva tiroidian).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...