Clidinium bromide, chlordiazepoxide hydrochloride


Ascend Laboratories | Clidinium bromide, chlordiazepoxide hydrochloride (Medication)


Desc:

Combinatia de Clidinium bromura ?i chlordiazepoxide clorhidrat este utilizat în ca terapie adjuvanta în tratamentul sindromului de intestin iritabil (colon iritabil, spastic colon, colita mucoase) si enterocolita acuta. De asemenea, poate fi util în managementul de gastroenterita acuta.

Ia una sau doua capsule de aceste medicament trei sau patru ori pe zi, înainte de mese si la culcare sau ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra.

...

Side Effect:

Acest medicament poate provoca urmatoarele reactii adverse:somnolenta, ameteli, ataxie si confuzie, eruptii cutanate, edem, greata si constipatie, simptome extrapiramidale, minore ale ciclului menstrual, cresterea si scaderea libidoului, dyscrasias de sânge, inclusiv agranulocitoza, disfunctie icter si hepatica, urinar ezitare sau anomalii de retentie si ficat.

Daca observati oricare dintre acestea sau orice alt semn neobisnuit, solicitati imediat asistenta medicala. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:insuficienta renala sau hepatica, anxietate sau depresie.

Deoarece aceasta poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele, pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...