Climara


Bayer Schering Pharma AG | Climara (Medication)


Desc:

CLIMARA/estradiol transdermic este un plasture pe piele care contine estradiol, o forma de estrogen. Estradiol este un hormon sexual feminin regleaza multe procese în organism. Estrogenii au loc în natura în mai multe forme. La femeile cu cicluri menstruale activ, ovarele produc între 70 si 500 micrograme de estradiol zilnic. Acest lucru este convertit la estrona si la o mai mica masura Estriolului.

CLIMARA patch-uri de piele sunt folosite pentru a trata anumite simptome ale menopauzei, cum ar fi uscaciune, arsura si mâncarime a zonei vaginale. CLIMARA reduce, de asemenea, urgenta sau iritatie a urinare. CLIMARA patch-uri de piele sunt de asemenea folosite pentru a trata tulburari ovariene, infertilitate, si sângerari vaginale anormale. Unele estradiol piele patch-uri sunt utilizate pentru a preveni osteoporoza post-menopauza. Piele patch-uri de presa droguri lent, si acesta este absorbit prin piele.

...

Side Effect:

Printre cele mai frecvente efecte secundare endocrin sunt pauza-prin intermediul sângerari sau spotting, pierderea de perioade sau excesiv prelungit perioadele, piept de durere, piept de extindere, si modificari în sexualitatea (cresterea sau scaderea libidoului). Dureri abdominale pot indica dezvoltarea de calculi biliari sau ocazional hepatita. Migrene dureri de cap au fost asociate cu estrogen terapie. Estrogeni pot provoca sodiu si retentie de lichide. Melasma, bronz sau maro patch-uri, se poate dezvolta pe frunte, pe obraji sau Temple. Acestea pot persista chiar si dupa estrogen este oprit. Conjugat cu estrogeni pot provoca o cre?tere în curbura a corneei. Pacientii cu lentile de contact se poate dezvolta intoleranta la lentilele lor.

Cheaguri de sânge sunt ocazionale, dar grave efecte negative si sunt legate de doza. (Cea mai mare doza, cel mai probabil cheaguri. ) Tigara fumatori sunt la un risc pentru cheaguri, si, prin urmare, pacientii care necesita estrogen terapie sunt încurajate sa renunte la fumat.

Estrogenii pot promova o acumulare a mucoasei uterine (hiperplazie endometriala) si creste riscul de carcinom endometrial. La diagnostic, cancer endometrial în estrogen destinatari sunt, în general, o etapa mai devreme si un grad mai mic. Supravietuire este, de asemenea, este mai bine la femei expuse la estrogeni decât în cei nu expuse la estrogeni. Adaugarea de un progesteron la estrogen terapie previne carcinom endometrial. ...

Precaution:

Nu utilizati Climara daca aveti oricare dintre conditiile urmatoare:un istoric de accident vascular cerebral sau cheag de sânge, probleme de circulatie, o tulburare de sângerare, un cancer legate de hormon, cum ar fi San sau cancer uterin sau sângerari vaginale anormale.

Estradiol creste riscul de dezvoltare a hiperplaziei endometriale, o conditie care poate duce la cancer de uter. Luând progestinici în timp ce folosind estradiol poate reduce acest risc. În cazul în care uter nu a fost eliminat, medicul dumneavoastra va poate prescrie un progesteron pentru a lua în timp ce utilizati Climara.

Tratamentul pe termen lung de estradiol poate creste riscul de cancer de sân, atac de cord sau accident vascular cerebral. Discutati cu medicul dumneavoastra despre dumneavoastra riscurile individuale înainte de a utiliza estradiol pe termen lung. Medicul dumneavoastra ar trebui sa verifica progresul regulat (la fiecare 3-6 luni) pentru a determina daca ar trebui sa continua?i acest tratament. Avea examene fizice regulate si auto-examina sânii pentru noduli lunar în timp ce utilizati Climara.

Climara patch-uri pot arde pielea ta, daca purtati plasturele în timpul un RMN (imagistica prin rezonanta magnetica). Eliminati patch-uri înainte de a trece printr-un astfel de test.

CLIMARA poate cauza malformatii congenitale în un copil nenascut. Nu folositi daca sunteti gravida. Utilizati un formular eficient de control al nasterii, si spuneti medicului dumneavoastra daca ramâneti gravida în timpul tratamentului. ...