Clindamycin


AstraZeneca | Clindamycin (Medication)


Desc:

Clindamicina este un antibiotic care trateaza doar infectii bacteriene. Acesta nu va functiona pentru virusul infectii (e. g. raceala, gripa). Utilizarea inutile sau abuzul de orice antibiotic poate duce la eficacitatea a scazut. Clindamicina este utilizat pentru a trata o varietate de infectii bacteriene. Este un antibiotic care functioneaza prin oprirea cresterii bacteriilor.

Iau acest medicament de gura cu sau fara alimente, de obicei, de 4 ori pe zi (la fiecare 6 ore), sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Ia-o cu un pahar plin cu apa decât daca medicul dumneavoastra va directioneaza altfel. Nu mint în jos timp de cel pu?in 10 minute dupa ce a lua acest medicament.

...

Side Effect:

Utilizarea acest medicament pentru perioade prelungite sau repetate pot duce la Sturz orala sau o noua infectie drojdie vaginale. Spuneti imediat medicului dumneavoastra daca apare acest putin probabil dar grave efecte secundare:arsuri la stomac.

Un foarte grava reactie alergica la acest medicament este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati orice simptome de o reactie alergica grava, inclusiv:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti sau au avut orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Spune-va medicul istoricul medical, în special de:boli de ficat, boli de rinichi, alte boli stomac/intestinale (e. g. colita), afectiuni alergice (e. g. astm, febra fanului, eczema).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...