Clinoril

Merck & Co. | Clinoril (Medication)

Desc:

Clinoril/sulindac functioneaza prin reducerea hormonilor care cauzeaza inflamatie si durere în organism. Este utilizat pentru a trata durere sau inflamare cauzate de artrita, spondilita anchilozanta, tendinita, bursita, sau guta. Clinoril/sulindac este într-un grup de medicamente numite antiinflamatorii nesteroidiene (AINS).

Clinoril/sulindac este disponibil în 200 mg comprimate pentru administrare orala. Fiecare comprimat contine urmatoarele ingrediente inactive:celuloza, stearat de magneziu, amidon.

...


Side Effect:

Majoritatea pacientilor beneficia sulindac si alte AINS cu putine efecte secundare. Cu toate acestea, efecte secundare grave pot aparea si, în general, tind sa fie doza legate, care este, ele apar mai frecvent cu doze mai mari. Prin urmare, este recomandabil sa utilizati cea mai mica doza eficace pentru a minimiza efectele secundare.

Cele mai frecvente efecte secundare ale sulindac implica sistemul gastro-intestinale. Aceasta poate provoca ulceratii ale stomacului si intestinului, dureri abdominale, crampe, greata, gastrita, si chiar grave hemoragie gastro-intestinala si toxicitate hepatica.

Uneori, ulceratii ale stomacului si sângerare poate sa apara fara orice abdominale durere, si negru scaune zabovi, slabiciune, si ameteli la picioare (hipotensiune arteriala ortostatica) pot fi doar semne de sângerare interna. Eruptii cutanate, insuficienta renala, zgomote în urechi, si ameteli, de asemenea, pot aparea. ...


Precaution:

Înainte de a lua sulindac, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergica la aspirina sau alte AINS (cum ar fi ibuprofen, naproxen, celecoxib); sau daca aveti orice alte alergii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:stomac/intestinal/esofag probleme (cum ar fi de sângerare, ulcere, recurente arsuri la stomac), boli de rinichi, pietre la rinichi, boli de ficat, astm (inclusiv antecedente de agravarea respiratie dupa ce a luat aspirina sau alte AINS), accident vascular cerebral, deshidratare, sângerare sau probleme, cresteri în nas (polipi nazali) de coagulare.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».