Clobazam - oral


Lundbeck | Clobazam - oral (Medication)


Desc:

Clobazam este o benzodiazepinele care apartine grupului de medicamente numite deprimante ale sistemului nervos central (CNS). Acest medicament este folosit cu alte medicamente pentru a ajuta la controlul crize care apar cu sindromul Lennox-Gastaut.

Cresterea dozei sau frecventa fara sfatul medicului dumneavoastra. În timp, acest medicament nu functioneaza ca bun, prin urmare, informeaza medicul dumneavoastra când se întâmpla acest lucru.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente efecte adverse sunt somnolenta, ameteli, oboseala, dureri de cap, constipatie, cresterea în greutate, febra, tuse, drooling, probleme cu somnul, sau greata.

Alte mai grave efecte secundare includ:lent sau respiratie superficiala, mentale, starea de spirit modificari orbehavior, cum ar fi agitatie, nervozitate, confuzie, sau pierderea memoriei, slabiciune musculara, pierderea de coordonare, tremura de degete, viziune modificari cum ar fi încetosarea vederii si dublu viziune, slurred discurs, a în interes sexual, si dureroase urinare.

O reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fata sau urticarie este putin probabil sa apara, dar daca acest lucru sau la oricare dintre una de mai sus apare, cauta îngrijiri medicale imediat. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Informati medicul dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, boli hepatice, boli respiratorii, depresie, slabiciune musculara severa, anumite tipuri de glaucom, sau istoria de dependenta chimice.

Pentru ca Clobazam poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...