Advil

Pfizer | Advil (Medication)

Desc:

Advil este indicat pentru tratamentul de dureri de cap migrena, dureri de spate, dentare, menstruale, si reumatism muscular, reduce febra.

...


Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente la ibuprofen sunt eruptii cutanate, zgomote în urechi, dureri de cap, ameteli, somnolenta, dureri abdominale, greata, diaree, constipatie si pirozis. AINS reduce capacitatea de sânge la coagularea si, prin urmare, creste sângerari dupa un prejudiciu.

Ibuprofenul poate duce la Ulceratii ale stomacului sau intestinului, si ulcere pot sângera. Uneori, ulceratii pot aparea fara abdominale durere, si scaune negre, zabovi, slabiciune, si ameteli la picioare (hipotensiune arteriala ortostatica) din cauza hemoragiei poate fi doar semne de un ulcer. AINS reduce fluxul de sânge la rinichi si afecteaza functia rinichilor. Depreciere este cel mai probabil sa apara la pacientii care deja au insuficienta renala sau insuficienta cardiaca congestiva, si utilizarea de AINS în acesti pacienti ar trebui sa fie precaut.

Persoanele care sunt alergice la alte AINS, inclusiv aspirina, nu trebuie sa utilizati ibuprofen. Persoanele cu astm bronsic sunt mult mai probabil sa experienta de reactii alergice la ibuprofen si alte AINS. Retentie de lichide (edem), cheaguri de sânge, atacurile cardiace, hipertensiune arteriala si insuficienta cardiaca, de asemenea, au fost asociate cu utilizarea de AINS. ...


Precaution:

Cere o medicul sau farmacistul daca este sigur pentru a lua acest medicament daca aveti:o istorie a atac de cord, accident vascular cerebral sau cheag de sânge; boli cardiace, insuficienta cardiaca congestiva, hipertensiune arteriala; antecedente de ulcer gastric sau sangerari; astm; polipi în nas; hepatice sau boli de rinichi; lupus eritematos sistemic (SLE); o sângerare sau de sânge coagulare tulburare; sau daca sunteti fumator.

Nu folosi ibuprofen chiar înainte sau dupa inima by-pass chirurgie (arterelor coronare bypass grefa, sau CABG).

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».