Clofibrate - oral


Vion Pharmaceuticals, Inc. | Clofibrate - oral (Medication)


Desc:

Clofibrate este folosit pentru scaderea colesterolului si trigliceridelor (grasime-ca substante) în sânge, prevenirea vaselor de sânge acest mod bloca.

Clofibrate este disponibil numai cu prescriptie medicului dumneavoastra. Ar trebui sa fie luate de gura, ca regia de furnizorul de asistenta medicala. Ia-l cu alimente daca stomac deranjat apare.

...

Side Effect:

Printre cu efectele sale necesare, acest medicament poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; dureri în piept, o batai neregulate ale inimii, dureri severe de stomac, varsaturi, eruptii cutanate, probleme de respiratie, scaderea urina de iesire, sânge în urina, umflarea picioarelor sau gleznelor, febra, frisoane, durere în gât, cresterea în greutate, dureri musculare, dureri sau slabiciune. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Stomac deranjat, greata, vrac scaune, balonare, gaz, ameteli, somnolenta sau dureri de cap, de asemenea, pot aparea. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza, sunati-va medicului. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, boala hepatica, boala vezicii biliare sau calculi biliari, boli de inima, sau ulcere.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandata pentru a utiliza acest medicament. Femei de vârsta copilului-poarta trebuie sa utilizeze metode sigure de control al nasterii în timp ce utilizati acest medicament.

...