Clomiphene


Sanofi-Aventis | Clomiphene (Medication)


Desc:

Clomiphene pot fi folosite pentru a trata scazut de sperma conteaza (oligospermia). Reglementa ovulatia la o femeie care ovulatie neregulat sau va avea inseminare intrauterina sau inseminare artificiala.

Stimula dezvoltarea de oua mai multe pentru utilizarea cu tehnologie de reproducere asistata, cum ar fi fertilizarea in vitro (FIV) sau gametilor intrafallopian transfer (GIFT). Stimularea ovulatia la o femeie care nu ovulate sau care ovulatie neregulat. Nivelurile de estrogen si functia glandei pituitare ei trebuie sa fie normale, si partenerul ei de sex masculin trebuie sa fie diagnosticat ca fertil.

...

Side Effect:

Sindrom ovarian hyperstimulation (OHSS) a fost raportata sa apara la pacientii care primesc clomifen. Simptomele de OHSS includ umflarea mâinilor sau picioarelor, dureri abdominale si umflarea, scurtime de respiratie, cresterea în greutate, si greata sau varsaturi. OHSS poate fi fatal. Anunta medicul imediat sau cauta îngrijiri medicale de urgen?a, daca va dezvolta oricare dintre aceste efecte secundare.

Alte reactii adverse pot aparea, de asemenea. Anunta medicului dumneavoastra daca aveti experienta extindere ovarian prezentarea, abdominale sau pelvian durere, sensibilitate, presiune sau umflarea; înrosirea fetei; greata, varsaturi sau diaree; piept de sensibilitate sau disconfort; încetosarea vederii sau alte tulburari vizuale; dureri de cap; sau anormale hemoragie uterina.

Clomiphene pot creste riscul de nasteri multiple. Nasteri multiple pot efectua risc suplimentar atat pentru mama si pentru fetii. ...

Precaution:

Clomiphene singur nu poate fi un tratament eficient pentru majoritatea femeilor cu sindromul ovarului polichistic (acest sindrom) si rezistenta la insulina severa, care este strâns legata de obezitate. Exista dovezi limitate ca clomifen face sarcina mai probabil pentru cupluri cu infertilitate inexplicabila înainte de a utiliza acest medicament sa informeze medicul dumneavoastra daca aveti orice tip de alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, colita sau probleme de stomac. ...