Clonazepam

Unknown / Multiple | Clonazepam (Medication)

Desc:

Clonazepam este utilizat pentru a preveni si controla convulsii. Acest medicament este cunoscut ca un anticonvulsivant sau medicamente antiepileptice. Acesta este, de asemenea, utilizat pentru a trata atacuri de panica. Clonazepam lucrari de calmant creier si nervi. Ea apartine unei clase de medicamente numite benzodiazepine.

...


Side Effect:

Include semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât, care necesita atentie medicala imediata.

Sunati-va medicului o data daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:confuzie, halucinatii, neobisnuit gândurile sau comportament; hiperactivitate, agitatie, ostilitate; neobisnuite sau involuntare ochi miscari; slab sau putin adânca de respiratie; starea de spirit depresiva, gândurile de sinucidere sau doare-te; senzatie de constrictie toracica, batai de inima rapide sau pounding; dureroase sau dificil de urinare, urinare mai mult sau mai putin decât de obicei; pielea palida, usor vânataie sau sângerare; sau noi sau agravarea convulsii.

Mai putin grave efecte secundare pot include:somnolenta, ameteli, filare senzatie; probleme de memorie; obosit de senzatie, slabiciune musculara, lipsa de echilibru sau coordonare; slurred discurs; gura drooling sau uscat, buba gums; nas înfundat sau curgerea; pierderea poftei de mâncare, greata, diaree, constipatie; încetosata; dureri de cap; nervozitate, probleme de somn (insomnie); eruptii cutanate; sau modificari ale greutatii. ...


Precaution:

Ar trebui sa nu utilizati acest medicament daca aveti boala hepatica severa sau îngust-Unghi glaucom, sau daca sunteti alergic la clonazepam sau la alte benzodiazepine (alprazolam, chlordiazepoxide, clorazepate, lorazepam sau oxazepam).

Pentru a va asigura în conditii de siguranta puteti lua clonazepam, spuneti medicului dumneavoastra daca aveti oricare din aceste alte conditii:rinichi sau boli hepatice, glaucom, astm, emfizem, bronsita, tulburare pulmonara obstructiva cronica (BPOC), sau alte probleme respiratorii, o istorie de depresie sau gânduri de sinucidere sau comportament; sau un istoric de dependenta de droguri sau alcool.

Clonazepam poate provoca daune la un copil nenascut, si poate cauza respiratie sau probleme de alimentare într-un nou-nascut. Dar avea convulsii în timpul sarcinii poate dauna atât mamei si copilului.

Efectele sedative ale clonazepam poate dura mai mult la persoanele în vârsta. Cascada accidentale sunt comune la pacientii vârstnici care ia benzodiazepine. Utilizati atentie pentru a evita vatamarea accidentala sau care se încadreaza în timp ce luati clonazepam. ...

You can connect with us directly at anytime

You can connect with us through any social network (LinkedIn, Facebook, X/Twitter) - or else Easy & Quick way to connect via email us at « contact@iValueHealth.NET ».