Aerobid


Roche | Aerobid (Medication)


Desc:

Aerobid/flunisolide este utilizat pentru a preveni si controla simptomele (respiratie suieratoare si dificultati de respiratie) cauzate de astm. Acest medicament apartine unei clase de medicamente cunoscute ca corticosteroizi. Aerobid Inhaler sistem/flunisolide este un steroid anti-inflamatorii.

Aerobid /flunisolide trebuie sa fie folosit în mod regulat pentru a preveni probleme de respiratie (atacuri de respiratie suieratoare/dificultati de respiratie). Ea nu functioneaza imediat si nu trebuie utilizat pentru a scuti un atac de astm.

...

Side Effect:

Contactati medicul imediat daca aveti oricare dintre aceste reactii adverse grave:slabiciune, senzatie de obosit, greata, pierderea poftei de mâncare, pierdere în greutate; batai de inima rapide sau pounding, durere sau fâlfâind în piept; respiratie suieratoare sau probleme de respiratie dupa folosind acest medicament; eruptii pe piele, vânatai, severa furnicatura, amorteala, durere.

Contactati imediat medicul daca aveti oricare dintre aceste semne de o reactie alergica:hives; dificultati de respiratie; umflarea fetei, buzele, limba, sau gât. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la flunisolide sau daca aveti orice tip de alergii. Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:ochi boala boli (cum ar fi cataracta, glaucomul), ficat, probleme cu glanda tiroida, diabet, probleme de stomac/intestinale.

Evitati contactul cu oamenii care au infectii care se poate raspândi la alte persoane (cum ar fi varicela, rujeola, gripa).

Utilizarea steroizi pentru prea mult timp poate duce la osteoporoza, mai ales daca sunteti fumator, daca nu exercita, daca nu aveti suficient de vitamina D sau de calciu în dieta dumneavoastra, sau daca aveti un istoric familial de osteoporoza.

Anunta medicul imediat daca observati simptome persistente de greata/varsaturi, diaree severa sau slabiciune în nou-nascutului dumneavoastra.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...