Clotrimazole


Zandu Pharmaceuticals | Clotrimazole (Medication)


Desc:

Clotrimazol este utilizat pentru a trata infectii drojdie de vagin, gura, si piele ca atlet pe picior, jock mâncarime si organismul pecingine. Poate fi folosit pentru a preveni Sturz orala la pacienti anumite.

Clotrimazol vine ca o crema, lotiune, pudra si solutie pentru a se aplica pe piele; pastile (numit troches) pentru a se dizolva în gura; si comprimate vaginale si crema vaginala se introduce în vagin. Clotrimazol este utilizat de obicei de cinci ori pe zi, timp de 14 zile pentru Sturz orala, doua ori pe zi (în dimineata si seara) timp de 2-8 saptamâni pentru infectii ale pielii, si o data pe zi seara la culcare pentru 3 sau 7 zile pentru infectii vaginale.

Pentru a utiliza crema, lotiune, sau solutie, spalati zona infectata, se lasa sa se usuce si apoi usor freca medicatie în pâna la cele mai multe din ea dispare. Utilizati medicamente suficienta pentru a acoperi zona afectata. Tu ar trebui sa va spalati pe mâini dupa aplicarea medicatie.

...

Side Effect:

Rareori, iritatii locale, uscaciune, roseata, mâncarime, alergie reactii. Clotrimazol poate provoca efecte secundare. Daca aveti oricare dintre urmatoarele simptome, suna imediat medicul:mancarime, arsuri, iritatie, roseata, umflaturi, dureri de stomac, febra, urat mirositoare de descarcare de gestiune în cazul în care utilizarea produsului vaginale, suparat stomac sau varsaturi cu pastile (troches). ...

Precaution:

În afara de o posibila sensibilizare la Clotrimazol are alte contraindicatii. Înainte de a utiliza Clotrimazol:(1) spuneti medicului dumneavoastra si farmacistului daca sunteti alergic la Clotrimazol sau orice alte medicamente; (2) a spune medicul dumneavoastra si farmacistului ce prescriptie si necesita prescriptie medicala medicamente luati, în special antibiotice medicamente si vitamine; (3) spuneti medicului dumneavoastra daca aveti sau avut boli de ficat, probleme cu sistemul imunitar, infec?iei cu virusul imunodeficientei umane (HIV), dobândite sindromul imunodeficientei (SIDA), diabet, sau o istorie de abuzul de alcool; (4) spuneti medicului dumneavoastra daca sunteti gravida, planul de a deveni gravide, sau sunt alaptati. Daca ramâneti gravida în timp ce utilizati Clotrimazol, sunati-va medicului; (5) spuneti medicului dumneavoastra daca beti alcool. ...