Cmv immune globulin - intravenous


CSL | Cmv immune globulin - intravenous (Medication)


Desc:

MV globulina imun este utilizat pentru a preveni o anumite infectii virale grave persoane având un transplant de organe (rinichi, inima, ficat, pulmonar, pancreasul). În timpul procesului de transplant, s-a slabit sistemul de aparare al corpului (sistemul imunitar) pentru a preveni corpului la atacarea (respingere) noi de organe.

Un sistem imunitar slabit creste riscul unei infectii grave, eventual fatala cu CMV. Acest medicament este facut din sânge uman sanatos, care are un nivel ridicat de anumite substante defensive (anticorpi), care ajuta lupta CMV. Acest medicament este adesea folosit cu ganciclovir medicamente antivirale.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente au inclus reactii minore, cum ar fi înrosirea fetei, frisoane, crampe musculare, dureri de spate, febra, greata, varsaturi, artralgii, si respiratie suieratoare. Aceste reactii au fost cele mai multe ori legate de cursul de perfuzie. O scadere a tensiunii arteriale s-a observat prea. Daca apare o reactie minore, perfuzie ar trebui sa fi încetinit sau întrerupt temporar.

Efecte secundare renale au inclus creste în ser creatinina si sânge azotul ureic dupa IGIV perfuzie, oligurie sau anurie care necesita dializa, insuficienta renala acuta, necroza tubulara acuta, nefropatie tubulara proximale si osmotic nefroza.

Efecte adverse cardiovasculare au inclus stop cardiac, tromboembolism, vasculare colaps si hipotensiune arteriala.

Reactii adverse dermatologice au inclus sindromul Stevens - Johnson, epidermoliza, eritem multiform si dermatite buloase.

Sistemul nervos adverse au inclus coma, pierderea constientei, convulsii si tremuraturi.

Reactii adverse respiratorii au inclus apnee, sindrom de detresa respiratorie acuta (ARDS), transfuzie asociate leziuni pulmonare (TRALI), cianoza, hipoxemia, edem pulmonar, dispnee si bronhospasm. ...

Precaution:

Înainte de a primi acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca ati avut o reactie rau sau o reactie alergica la acesta; sau alte produse de imunoglobulina (e. g. IgG); sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Discutati cu farmacistul dumneavoastra pentru mai multe detalii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:anumite probleme sistemului imunitar (deficit de imunoglobuline A, gammopathies monoclonale), diabet, hipertensiune arteriala, sânge mare de grasimi (trigliceridelor), migrene, curent sânge infectie (sepsis), boli de rinichi, pierdere severa a fluidelor din organism (deshidratarea). Spuneti medicului dumneavoastra de orice vaccinare recenta/planificate. Acest medicament poate împiedica un raspuns bun pentru a trai vaccinuri (e. g. rujeola, oreionul, pojarul German). Daca sunt vaccinate cel mult 14 zile înainte de a primi acest medicament sau la 6 luni dupa ce a primit acest medicament, trebuie sa fie revaccinat sau testate pentru a vedea daca vaccinul a fost eficient.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...