Cocaine hydrochloride - topical


Unknown / Multiple | Cocaine hydrochloride - topical (Medication)


Desc:

Cocaina este utilizat de profesionisti de îngrijire a sanatatii pentru a amorti temporar mucoasei gurii, nas, si gât (membranele mucoase) înainte de anumite proceduri medicale (e. g. biopsie, copci, rana de curatare). Este un anestezic care functioneaza rapid pentru a amorti zona de aproximativ 1-2 minute dupa aplicare. Cocaina produce, de asemenea, vaselor de sânge înguste, un efect care pot micsora sângerare si umflaturi la procedura.

...

Side Effect:

Reactii Adverse poate fi din cauza plasmatica ridicat ca urmare a excesive si rapide de absorbtie de droguri. Reactiile sunt sistemice în natura si implica sistemul nervos central ?i sistemului cardiovascular. Un numar mic de reactii pot rezulta din hipersensibilitate, idiosincrasie sau diminuat toleranta din partea pacientului.

CNS reactii sunt excitator si/sau depresiv, si poate fi caracterizat de nervozitate, agitatie si emotie. Tremor si în cele din urma clonic-tonic convulsii poate duce. Varsaturi pot sa apara. Centrala stimularea este urmata de depresie, cu moartea care rezulta din insuficienta respiratorie.

Doze mici de cocaina lent ritmului cardiac, dar dupa doze moderate, rata este crescut din centrul orasului simpatic stimularea.

Cocaina este pirogene, sporind productia de caldura în stimularea musculare activitate si provoca vasoconstrictie care scade pierderile de caldura. Cocaina este cunoscut pentru a interfera cu absorbtia de noradrenalina de terminale nervoase adrenergice, producatoare de sensibilizare la catecolamine, cauzând vasoconstrictie si midriaza.

Cocaina produce sloughing a epiteliului cornean, determinând opacifierea, pitting si ocazional ulceratie a corneei. Medicamentul nu este destinat pentru uz oftalmic. ...

Precaution:

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca sunteti alergic la cocaina; sau la alte anestezice de ester-tip (e. g. benzocaina); sau daca aveti orice alte alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive, care poate provoca reactii alergice sau alte probleme. Discutati cu farmacistul dumneavoastra pentru mai multe detalii.

Înainte de a utiliza acest medicament, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului istoricul medical, în special de:hipertensiune arteriala, boli de inima (e. g. dureri în piept, inima atac, neregulate emotie), tiroida hiperactiva (hipertiroidism), convulsii, infectie/rani si leziuni în zona de site-ul aplicatiei (e. g. gura, nas, gât).

Acest medicament poate face sa va ametit. Nu conduce, folositi utilaje, sau face orice activitate care necesita vigilenta pâna când sunteti sigur ca puteti efectua astfel de activitati în conditii de siguranta. Evitati bauturile alcoolice.

Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament la copii, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele de droguri, mai ales neliniste/excitare.

Se recomanda prudenta atunci când se utilizeaza acest medicament în vârsta, deoarece acestea pot fi mai sensibile la efectele de droguri, în special neregulate emotie si dureri în piept.

În timpul sarcinii, acest medicament ar trebui sa fie utilizat numai atunci când în mod clar este necesar. Acest medicament poate trece în laptele matern si poate avea efecte nedorite asupra unui copil care alapteaza. Prin urmare, alaptarii nu este recomandata în timpul utilizarii acestui medicament. ...