Codamine


Alpharma | Codamine (Medication)


Desc:

Codamine contine doua substante. Hydrocodone este un suprima tuse si fenilpropanolamina amelioreaza nazale îmbâcseala. Combinatia a doua dintre ele este utilizat pentru a trata o tuse si simptome asociate cu raceala, alergii, febra fânului, sinuzita si alte boli respiratorii.

Iau acest medicament de gura, cu alimente, de obicei, de doua ori pe zi, sau ca regia de catre medicul dumneavoastra pentru starea dumneavoastra. Doza se bazeaza pe conditie medicala si raspunsul la tratament. Cresterea dozei sau frecventa fara sfatul medicului dumneavoastra.

...

Side Effect:

Codamine poate provoca reactii adverse severe cum ar fi:o reactie alergica – eruptii cutanate, mâncarime, dificultati de respiratie, de închidere în gât, umflarea buzelor, limbii, fetei sau urticarie; dureri în piept, un puls rapid, eruptii cutanate, hipertensiune arteriala, tremor, respiratie probleme, confuzie mentala, nervozitate, halucinatii. Daca observati oricare dintre aceste sa caute ajutor medical imediat.

Daca oricare dintre aceste simptome persista sau se agraveaza, sunati-va medicului:ameteli, somnolenta, dureri de cap, pierderea poftei de mâncare, greata sau iritabilitate. ...

Precaution:

Înainte de a utiliza acest medicament informati medicul dumneavoastra daca sunteti alergic la ea, la alte medicamente, sau daca aveti orice alte alergii. Spuneti medicului dumneavoastra daca utilizati alt medicament si daca au sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:boli de rinichi, boli de inima, boli pulmonare, astm sau emfizem, hipertensiune arteriala, o tiroida hiperactiva, diabet, glaucom, probleme de prostata, depresie, o istorie a dependentei de droguri.

Pentru ca Codamine poate provoca ameteli si somnolenta, nu conduce vehicule si de a folosi utilaje grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati aceasta activitate în conditii de siguranta. De asemenea, limita dumneavoastra bauturi alcoolice.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...