Codeine


Watson Pharmaceuticals | Codeine (Medication)


Desc:

Codeina este într-un grup de medicamente numite medicamente dureri narcotice. Codeina este utilizat pentru a trata usoare pâna la moderat severa durere. Codeina este un slab narcotice durere de eliberare si tuse supresor similar cu morfina si hydrocodone. De fapt, o cantitate mica de codeina este convertit la morfina în organism.

Mecanismul exact de actiune al codeinei nu este cunoscuta; cu toate acestea, cum ar fi morfina, codeina se leaga de receptorii din senzatia de durere de-a lungul corpului si creier. Codeina creste creierului (receptorii opioizi), care sunt importante pentru transmiterea de toleranta la durere, disconfort, în scadere, dar durerea este înca evidente pentru pacient.

...

Side Effect:

Efectele secundare cele mai frecvente de codeina includ delir, ameteli, greata, varsaturi, dificultati de respiratie, si sedare. Alte reactii adverse includ reactii alergice, constipatie, dureri abdominale, eruptii cutanate si mâncarime. Codeina este obiceiul formeaza. Dependenta mentale si fizice pot aparea, dar sunt, probabil, atunci când sunt utilizate pentru ameliorarea durerii pe termen scurt.

Daca codeina este retrasa brusc dupa utilizarea prelungita, poate dezvolta simptome de retragere. Doza de codeina ar trebui redus treptat pentru a evita simptomele de retragere. ...

Precaution:

Codeina poate fi formativa si ar trebui sa fie utilizate numai de catre persoana care l-a fost prescris pentru. Niciodata parte codeina cu o alta persoana, mai ales pe cineva cu o istorie de abuzul de droguri sau dependenta. Pastrati medicatie într-un loc unde altii nu pot ajunge la ea.

Efecte secundare periculoase sau moartea pot aparea atunci când alcoolul este combinat cu o medicina dureri narcotice. Verifica etichetele de alimente si medicamente pentru a asigurati-va ca aceste produse nu contin alcool. Niciodata nu ia codeina în cantitati mai mari, sau pentru mai mult decât recomandat de catre medicul dumneavoastra. Urma?i instruc?iunile de pe eticheta de baza de prescriptie medicala. Spuneti medicului dumneavoastra daca medicamentul pare sa nu mai functioneze, precum si în alinarea durerii. Codeina pot afecta gândire sau reactii dvs. Fii atent, daca va conduce vehicule sau de a face ceva that a cere tu sa fie alerta. ...