Afeditab


Watson Pharmaceuticals | Afeditab (Medication)


Desc:

Afeditab CR este un medicament cu eliberare prelungita care este licentiat pentru tratarea hipertensiunii arteriale. Este un tip de blocant al canalelor de calciu si lucrari prin relaxarea vaselor de sânge pentru a îmbunatati sânge curge si face mai usor pentru inimii pentru a pompa sânge.

Acest medicament, de asemenea, pot fi utilizate pentru anumite tipuri de durere în piept numite angina pectorala. Aceasta poate ajuta pentru a creste capacitatea de a exercita si de a reduce frecventa de anginoase.

Afeditab CR vine în tablet. Iau acest medicament de gura pe stomacul gol, de obicei, o data pe zi sau ca regia de catre medicul dumneavoastra. Înghiti întreg sau divizat comprimat fara strivire sau mestecat.

...

Side Effect:

Cele mai frecvente efecte adverse care pot aparea sunt:dureri de cap, ameteli, greata, înrosirea fetei, constipatie, crampe picior/musculare sau probleme sexuale. Daca oricare dintre acestea persista sau se agraveaza get, consultati medicul dumneavoastra.

Exista o serie de efecte secundare mai grave cu CR Afeditab ca tu trebuie sa raporteze imediat furnizorul de asistenta medicala. Acestea includ:durere toracica; un ritm cardiac neregulat (aritmie); atac de cord; semne de tensiune arteriala foarte scazuta, ameteli sau lightheadedness, mai ales daca sunt însotite de lesin; umflare severa, retentie de apa sau dificultati de respiratie, care pot fi semne de insuficienta cardiaca; depresie; paranoia; marirea sanilor la barbati (ginecomastie); semne de o reactie alergica, inclusiv o inexplicabile eruptii cutanate, urticarie, mâncarime, inexplicabila umflarea, respiratie suieratoare sau dificultati de respiratie sau înghitire.

Unele efecte adverse rare, care apar în mai putin de 1 la suta dintre pacientii includ:frisoane, umflarea fetei, gâtului Durere, sensibilitate la soare, migrene dureri de cap, insomnie sau somnolenta, diaree, guta; uscat gura, pierdere în greutate, artrita, zgomote în urechi (tinitus), tuse, varsaturi sau transpiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua Afeditab spuneti medicului dumneavoastra daca aveti orice alergii la blocante ale canalelor de calciu ca felodipine, Amlodipina; sau, daca aveti orice alte alergii.

Spuneti medicului dumneavoastra daca aveti sau au avut vreodata oricare dintre urmatoarele conditii:inima probleme cum ar fi insuficienta cardiaca congestiva, stenoza aortica, probleme hepatice, probleme de rinichi, sau o anumita tulburare metabolica numita porfirie.

Nu este recomandat pentru a conduce vehicule sau de a folosi orice masini grele pâna când sunteti sigur ca aveti posibilitatea sa efectuati acest lucru în conditii de siguranta.

În timpul sarcinii si alaptarii nu utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...