Codeine and Phenergan


Wyeth | Codeine and Phenergan (Medication)


Desc:

Codeina si Phenergan este o combinatie medicament utilizat pentru a trata simptomele cauzate de raceala, gripa, alergii, sau alte boli de respiratie (e. g. sinuzite, bronsite).

Codeina este un slab narcotice durere de eliberare si tuse supresor similar cu morfina si hydrocodone. Promethazine, de asemenea, blocheaza actiunea acetilcolinei, un neurotransmitator care nervii utiliza pentru a comunica cu un altul, pe receptorii sale (efect anticolinergic), si acest lucru poate explica beneficiul sau în reducerea greata de boala de miscare.

Doza uzuala de adult este o lingurita la fiecare 4-6 ore dupa cum este necesar. Doza maxima este de doua linguri pe zi.

...

Side Effect:

EPS pot aparea. EPS sunt clasificate ca reactii distonice (modificari în tonusul muscular), ascutite, miscari musculare involuntare adesea limitat la un singur musculare sau Grupa de muschi, Acatisie (agitatie subiective) si Parkinsonism.

Promethazine cauzeaza adesea sedare. La copii mai mici de doi ani, poate deprima respiratiei si duce la moarte. Pot sa apara ameteli, de asemenea. În mod ironic, promethazine, uneori, stimuleaza activitatea la pacienti, în special copii. Astfel stimularea poate fi vadita de neliniste, incapacitatea de a dormi, palpitatii (rapida emotie) sau chiar convulsii. ...

Precaution:

Promethazine nu trebuie utilizat cu propylthiouracil (PTU) din cauza riscului crescut de scazut de celule albe din sânge conteaza si risc crescut de infectii. Spuneti medicului dumneavoastra despre toate medicamentele utilizati. Aceasta include baza de prescriptie medicala, over-the-counter, vitamine si produse din plante.

Acest medicament poate afecta gândire sau reactii dvs. Fii atent, daca va conduce vehicule sau de a face ceva that a cere tu sa fie alerta. Consumul de alcool poate creste anumite efecte secundare ale Codeina si Phenergan.

Evita expunerea la lumina soarelui sau tabacirea paturi. Codeina si Phenergan te poate face mai usor de arsuri. Purtati îmbracaminte de protectie si de a utiliza de protectie solara, atunci când sunt în aer liber.

În timpul sarcinii si alaptarii nu este recomandat sa utilizati acest medicament fara sfatul medicului dumneavoastra. ...