Coenzyme Q10


Unknown / Multiple | Coenzyme Q10 (Medication)


Desc:

CoQ10 a aratat proprietati terapeutice în bolile cardiovasculare, în special în insuficienta cardiaca si cancer, scleroza si boala parodontala, dar, de asemenea, pentru a întari sistemul imunitar si recuperare de energie si de recuperare rapida dupa exercitarea. Acesta poate fi administrat in combinatie cu alte medicamente (de exemplu, beta-blocante) pentru a contracara efectele nedorite în functie de inima, musculare sau alte organe. De asemenea, este utilizat pentru diabet zaharat, boli ale gingiilor (ambele luate de gura si aplicate direct pe gingii), de sân cancer, boala Huntington, boala Parkinson, distrofie musculara, cresterea tolerantei exercitiu, sindromul de oboseala cronica (CFS), si boala Lyme. Unii oameni cred ca coenzima Q-10 va trata pierderea parului legate de a lua warfarina (Coumadin), un medicament folosit pentru a încetini coagularea sângelui.

Coenzima Q-10 (CoQ-10) este o vitamina-ca substanta gasite pe tot corpul, dar mai ales în inima, ficat, rinichi, si pancreasului. Este mâncat în cantitati mici în carne si fructe de mare. Coenzima Q-10, de asemenea, pot fi facute într-un laborator. Este folosit ca medicament.

Unii oameni cred ca, de asemenea, coenzima Q-10 s-ar putea ajuta la cresterea energiei. Acest lucru se datoreaza faptului ca coenzima Q-10 are un rol important in producerea ATP, o molecula în celulele corpului, care functioneaza ca o baterie reîncarcabila în transferul de energie. Coenzima Q-10 fost încercat pentru tratarea mostenite sau dobândite tulburari care limita productia de energie în celulele corpului (tulburari mitocondriale), precum si pentru îmbunatatirea performantei de exercitiu.

Unii oameni au folosit, de asemenea, coenzima Q-10 pentru consolidarea sistemelor imunitar a persoanelor cu HIV/SIDA, sex masculin infertilitate, migrene dureri de cap si contracararea uneori dureri musculare cauzate de un grup de medicamente hipocolesterolemiante numit statine. Coenzima Q-10 a fost încercat chiar pentru a creste durata de viata. Aceasta idee am început pentru ca coenzima Q-10 niveluri sunt cea mai mare în primele 20 de ani de viata. Vârsta 80, Coenzima Q10 niveluri pot fi mai mici decât au fost la nastere. Unii oameni au crezut ca restaurarea niveluri ridicate de coenzima Q10 târziu în viata ar putea provoca oameni sa traiasca mai mult. Ideea de lucrari din bacterii, dar nu în sobolani de laborator. Este necesara o cercetare mai mult pentru a vedea daca acesta functioneaza în oameni. ...

Side Effect:

O doza de 100 mg de CoQ10 pe zi, poate da unii pacienti insomnie usoara - doze mai mari decât 300 mg pe zi, o lunga perioada de timp poate cauza cresterea enzimelor hepatice, cu toate acestea, a fost raportata nici o toxicitate hepatica.

Alte efecte secundare de CoQ10 sunt:piele eruptii cutanate, greata, dureri abdominale, ameteli, sensibilitate la lumina, iritabilitate, dureri de cap si oboseala. Acest produs are, de obicei, foarte putine efecte secundare. Greata, pierderea poftei de mâncare, stomac deranjat sau diaree pot apare rar. Daca oricare dintre aceste efecte persista sau se agraveaza, contactati medicul fara întârziere.

Un foarte grava reactie alergica la acest produs este rar. Totusi, cauta imediat medicului daca observati oricare dintre urmatoarele simptome de o reactie alergica grava:eruptii cutanate, mâncarime/umflarea (mai ales de fata/limba/gât), ameteli severe, probleme de respiratie. ...

Precaution:

Înainte de a lua Coenzima Q10, spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca aveti orice tip de alergii. Acest produs poate contine ingrediente inactive (cum ar fi soia gasite în unele branduri), care poate provoca reactii alergice sau alte probleme.

Daca aveti oricare dintre urmatoarele probleme de sanatate, consultati medicul sau farmacistul înainte de a utiliza acest produs:diabet, boli de inima. Forme de lichid, tablete masticabile sau forme dizolvare de acest produs poate contine zahar, alcool sau aspartam. Se recomanda prudenta, daca aveti diabet zaharat, dependenta de alcool, boli hepatice, fenilcetonurie (PKU), sau orice alta conditie care impune la limita/evitarea acestor substan?e în dieta ta.

În timpul sarcinii, acest produs ar trebui sa fie utilizate numai atunci când în mod clar este necesar. Nu se stie daca acest produs trece în laptele matern, prin urmare, consultati-va medicul înainte de alaptarea. ...